Σελίδες

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

20 ΧΡΟΝΙΑ "BLUE ARMY"


 Άν και ήταν η πρώτη φορά,ύστερα από 20 χρόνια ζωής, εν τούτοις σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία η κοπή πίτας της " BLUE ARMY", που έλαβε χώρα την Παρασκευή στη Λαμπηδόνα του Βύρωνα.
Η πρωτοβουλία ανήκε στους αγνούς φιλάθλους της Δόξας Βύρωνα, που εδώ και 20 χρόνια βρίσκονται στο πλευρό της Βυρωνιώτικης ομάδας και την υποστηρίζουν τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.
Πολλοί χορηγοί- επιχειρηματίες κυρίως της βυρωνιώτικης αγοράς, κάλυψαν την εκδήλωση και προσέφεραν πολλά και πλούσια δώρα στη λαχειοφόρο αγορά που διοργανώθηκε.Παράλληλα βραβεύτηκαν ο Γιώργος Τζαβέλλας (διότι ξεκίνησε απο τις ακαδημίες), ο Νίκος Κακογιάννης (για την προσφορά του), ο Χρήστος Σταμοκώστας (ως ένδειξης συμπαράστασης στα δύσκολα), οι ομάδες ποσοσφαίρου '90-'91 και '94-΄95 και το τμήμα πάλης.
Πολλοί ήταν εκείνοι που τίμησαν την εκδήλωση, ενώ την επίσημη διοίκηση εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Μπάμπης Ζαχαρόπουλος, ο πρώην πρόεδρος και νύν μέλος του Δ.Σ. Γιώργος Γερονικολός, ο γ.α. Μιχάλης Σκοπελίτης, ενώ την ομάδα οι αρχηγοί, Ζαφειράκης, Λουσαράκης, Κατσούδας.Επίσης παρέστησαν οι Κατσιούλας, Σακκάς, Μίζιος. Από τις παλιές σειρές ήταν εκεί οι Καραλάγας, Σμυρνής, Αλεξόπουλος, Μπαρμπαλιάς και Στυλιανού.Ήταν μια ωραία, ζεστή εκδήλωση, που σαν "πρώτη",θα μείνει αξέχαστη στην μνήμη όλων.
πηγή : εφημερίδα Πράσινη
Ρεπορτάζ Giannis Terilidis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου